Vind de beste groepsaccommodatie in Brabant

groepsaccommodaties brabant

Ben je je aan het oriënteren op een vakantie met de hele familie, neven en nichten inbegrepen? En staat de provincie Brabant daarbij op je lijstje voor een mogelijke locatie? Ga dan niet voorbij aan deze unieke groepsaccommodatie opties in Brabant. De provincie stikt van de mooie plekken in de natuur, waarin een aantal mooie huizen staan die geknipt zijn voor familievakanties. Kijk hier naar de opties voor jouw ideale vakantieadres voor de hele familie.  Zo kun je altijd terecht bij een geweldige plek om met de hele familie van te genieten.

groepsaccommodaties brabant

Luxe locatie

 Houden je wel van een beetje luxe en ruimte om je heen? Dan is de huize De Eikenberg misschien wat voor jullie. Bij deze groepsaccommodaties Brabant kunnen paardenliefhebbers zich uitleven op de manege, en voor de sportievelingen zijn er sport- en speelvelden. Ook binnen is er genoeg te beleven, waaronder de recreatiezaal. Het huis is voorzien van tien slaapkamers voor zes personen en een volledig uitgeruste keuken.

Ideaal voor herfstige of winterse sferen is het overdekte terras met barbecue. Zo kun je ook in deze tijden van het jaar genieten van de buitenlucht en een gezellige barbecue. Deze groepsaccommodatie is geschikt voor maar liefst 30 tot 60 personen. Dit betekent dat je dus met een grote groep kunt gaan.