Verschillen zwembad pomp zwembad

opblaas zwembad

Je hebt misschien een zwembad op het oog, maar wat voor zwembad pomp past hier het beste bij. Je moet kijken naar vermogen en of de zwembadpomp de hoeveelheid water aan kan. Welke soort pomp en welke plaats deze gaat innemen in bijvoorbeeld de tuin. De lengte van de buizen van de pomp naar het zwembad en hoe alles zo efficiënt mogelijk werkt om straks optimaal te genieten van je zwembad. Bekijk daarom even op het internet naar een goed pomp en meestal weet degene die het zwembad verkoopt ook welke pomp hierbij past. Laat je dus informeren en zoek ook zelf op internet naar de beste deals.

Intex zwembad van 478 x 124 cm

Zelf heb ik een intex zwembad op het oog van 478 x 124 cm. Een flinke joekel dus die volgens mij goed op een plekje bij mij in de tuin past. Hier zullen de kinderen veel plezier aan beleven in de warme zomermaanden. De zwembad pomp die hier goed bij past is een zandfilterpomp. Deze pomp is ook van intex en heeft een vermogen van 4 kubieke meter water. Er gaat ongeveer 16.000 liter water in en er komt een grondzeil onder en is dus 124 cm hoog. En heeft een diameter van 478 cm met een totaal gewicht van 200 kg.

Materialen intex zwembad

Er komt dus ook heel wat materiaal bij kijken zoals een grondzeil, veiligheidstrap, afdekzeil, zandfilterpomp en allerlei buizen. En de constructie zelf om heel dit zwembad op te zetten. Het frame is van gegalvaniseerd staal. Vergeet de zwembadliner niet en de pvc laag van 3-laags gerasterd pvc tussenlaag. Een heel project dus, maar in de zomer liggen wij er straks lekker bij in het water. Nu alleen nog alles bestellen en opzetten.