Een goede en stijlvolle tuinontwerpbureau

tuinontwerpbureau

Een goede tuinontwerpbureau kan heel belangrijk voor je zijn al vind je zelf dat je tuin er goed bij moet staan. Ik hou zelf wel van een wat tijdloze stijl, oftewel ik hou het graag wat sober. Het tuinontwerpbureau van Anne Laansma hanteert deze stijl en dat vind ik zelf ook wel heel erg fijn. Anne ontwerpt, begeleidt en adviseert over de tuinontwerpen naar de klant toe en doet dit samen met zijn collega Lucas. Beiden zijn ze op HBO-niveau afgestudeerd en hebben ze me altijd duidelijke ontwerpen aangeleverd met goede adviezen. 

tuinontwerpbureau

De begeleiding van het tuinontwerpbureau

Ik hou er wel van om een hoop zelf uit te voeren, vooral wanneer het over mijn eigen tuin gaat. Echter ben ik wel meer van de praktische kant en veel minder van de creativiteit. Het tuinontwerpbureau van Anne Laansma ontwerpt gelukkig de tuin. Daar kon ik toen zelf mee aan de slag en het bedrijf ging me er verder alleen bij begeleiden waar dat nodig was. De begeleiding vond ik fijn. Ik kon mijn eigen ding blijven doen met de begeleiding van deze twee mannen waarbij dat nodig was. Oftewel, als jij je tuin wilt doen en je wilt een tuinontwerpbureau inzetten, huur dan de mannen van het tuinontwerpbureau Anne Laansma in.