Truckschade herstellen: dat doe je hier

Een ongeluk zit in een klein hoekje, en dat geldt niet alleen voor wanneer je met de auto op de weg rijdt. Ook als je een vrachtwagen bestuurt kan het voorkomen dat er een deuk of kras verschijnt als gevolg van een ongeval. Er zijn ook vele andere typen schade die aan een vrachtwagen kunnen ontstaan. In dit geval is het aan te raden om deze schade te laten herstellen. Maar waar laat je truckschade herstellen en wat zijn de voorwaarden hiervoor? Niet iedere vestiging van schadehersteller heeft de ruimte om voor het herstellen van schade aan een vrachtwagen. Hiervoor moet je op zoek naar een gespecialiseerde schadehersteller.

Truckschade herstellen bij lichte en zware voertuigen

Het is goed mogelijk om deze te vinden, want er zijn een aantal AAS Schadeherstel vestigingen in Nederland waar je terecht kunt om schade aan je vrachtwagen te laten verhelpen. Bij vrachtwagens is er sprake van twee soorten op het gebied van gewichtsklasse. De lichte voertuigen van maximaal 3500 kg en de zware voertuigen van minimaal 3500 kg. Onder de lichte voertuigen vallen ook bedrijfswagens die voor transportdoeleinden worden gebruikt. Deze voertuigen kunnen terecht bij alle vestigingen. Zware voertuigen moeten op zoek naar een speciale vestiging.

Onder andere in Nijverdal, maar ook in Ter Aar, Hoogeveen, Lochem en Druten zitten vestigingen met genoeg ruimte om deze schade te herstellen. Er is dus altijd wel een vestiging in de buurt waar je terecht kunt voor truckschade herstellen. De schade wordt zo snel mogelijk verholpen zodat jij met je schadevrije vrachtwagen weer op weg kunt.