De goedkoopste all risk autoverzekering

Goedkoopste all risk autoverzeker

Het is inmiddels alweer een aantal maanden maanden geleden dat ik wegens de aanschaf van een nieuwe auto op zoek ging naar de goedkoopste all risk autoverzekering. Door het grote aanbod was het nogal een zoektocht. Er zijn veel verschillende aanbieders en het is best een klus om de beste en de goedkoopste te vinden. Met behulp van een vergelijkingssite kwam ik uiteindelijk tot een keuze. Univé bleek het meest complete aanbod voor de laagste prijs te hebben. 

Goedkoopste all risk autoverzeker

De voordelen van Univé

De belangrijkste punten voor mij waren de nieuwwaarderegeling en de maandpremie. De auto die verzekerd moest worden was een nieuw, elektrisch exemplaar. Door de hoge waarde van de auto vond ik het belangrijk dat bij total loss schade de waarde van de auto wordt vergoed. Daarnaast wilde ik niet onnodig veel kwijt zijn voor de verzekering. Univé voldeed aan deze twee punten, ze hebben de goedkoopste all risk autoverzekering. Ik vond het prettig dat er geen eenmalige poliskosten waren en dat de verzekering maandelijks opzegbaar is. Ik ben nog steeds erg tevreden over mijn keuze, hoewel ik gelukkig nog geen schade heb gereden. 

Tips bij het vinden van een verzekering 

Als je een nieuwe verzekering moet afsluiten, maak dan een lijstje met de punten die voor jou belangrijk zijn. Maak vervolgens een selectie van verzekeringen die aan deze punten voldoen. Er blijven dan een aantal opties over. Je kunt daaruit bijvoorbeeld de goedkoopste kiezen, of degene met de beste recensies. Pak een pen en papier en ga aan de slag met dat lijstje om de beste verzekering voor jou te vinden.