Stress voorkomen dankzij Praktijk Yugen

Stress voorkomen

Het zou erg fijn zijn om Stress te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. Het is namelijk helemaal geen probleem om een beetje stress te hebben. Mensen hebben stress en tijdsdruk nodig om zichzelf maximaal in te zetten voor waar ze mee bezig zijn. Van stress ga je harder werken en krijg je jouw taken vaak zelfs wat sneller af. Maar te veel stress is ook weer slecht. Je krijgt dan klachten als vermoeidheid, prikkelbaarheid en hoofdpijn. Daar zit natuurlijk al helemaal niemand op te wachten, je kan dan nauwelijks meer werken en dan is er ook nog eens de kans op een burn out. Maar ja wat is dan een goede hoeveelheid stress? Bij praktijk Yugen Houdt je de gezonde stress maar dan zonder alle vervelende klachten. Ze bieden verschillende behandelingen om stress te verminderen en zo veel mogelijk te voorkomen. 

Stress voorkomen

Persoonlijke ervaring met Stress voorkomen bij praktijk Yugen

Ik heb altijd al redelijk veel last gehad van stress. Al sinds kinds af aan voel ik een bepaalde druk om alles perfect te moeten kunnen. Je kunt je vast al voorstellen dat het ontzettend vermoeiend is. Het werd er niet leuker op om met mij om te gaan en ik had veel last van verschillende stressgerelateerde klachten. Op een gegeven moment besloot ik dat het zo genoeg was geweest en dat ik niet op die manier verder wilde. Ik nam een kijkje op de website van deze praktijk en ik moest de gok gewoon wagen. Meestal geloof ik niet echt in dit soort behandelingen maar ik was hopeloos. Nu heb ik deze behandelingen gehad en het voelt alsof er een aanbeeld van mij is afgehaald. Ik heb een stuk minder stress en kan eindelijk genieten van mijn baan en vervolgens lekker thuis komen bij mijn kinderen. Top!