Panelen op maat

Ontdek de veelzijdigheid van panelen op maat van woodstock. Het is alom bekend dat je veel eer hebt van een eigen timmerwerkje in huis. Het is iets waar je trots op mag zijn, het staat als een soort van trofee in je woonkamer, hal, of waar dan ook in huis. Helaas beginnen veel doe-het-zelvers met het verkeerde materiaal; MDF. Het resultaat valt dan tegen, ook al blijft de trots van zelf gemaakt. Beter is om gelijk in de basis te beginnen met beter materiaal, panelen op maat. Woodstock kan veel panelen leveren zoals met een vingerlas of visgraat of kopshouten panelen of boomstam tafelbladen.

Hout van goede kwaliteit en milieubewust gewonnen

De panelen op maat worden gemaakt van hout uit Kroatië. Het zogeheten Slavonisch eiken is in de basis stukken beter en mooier dan een plaat MDF van de bouwmarkt. Eiken is sowieso mooi zoals de nerven door het hout lopen met soms een zogeheten spiegel in de nerf, en Slavonisch eiken komt daar niet bij onder, integendeel zelfs. Mocht eiken niet je favoriete materiaal zijn, je kan bij woodstock uitwijken naar noten of beuken. Mocht je weifelen welk materiaal het meest geschikt is, dan kun je altijd bij woodstock informeren. Het hout is allemaal bewust gewonnen in productiebossen, en komt niet uit de illegale houtkap.

Zoek online wat je wil maken van de panelen

Ondanks dat de panelen op maat veelvuldig als tafelblad of vensterbank gebruikt worden, is het sowieso leuk om jezelf eens te verdiepen wat voor werkstukjes er allemaal zijn. Online staan hartstikke leuke ontwerpjes van hele kleine objecten, bijvoorbeeld een board waar je sleutels aan kan hangen, tot echt grote kasten en andere meubels. Je weet nu hoe je moet beginnen, zodra je weet wat je wil gaan maken, ga je voor het goede materiaal. D