Welke vloeren zijn populair?

jonas ijburg

Je wil toch een beetje bij de tijd blijven, ongeacht wat je jezelf vertelt. Je kunt blijven   herhalen dat je niets om trends geeft, maar de waarheid is simpel: dat doe je wel. Dat is ook helemaal niet erg, zo zitten mensen nu eenmaal in elkaar. Die trends volgen kan wat moeilijker zijn, maar in deze blog word je daarmee geholpen. Hier lees je namelijk welke vloeren dit jaar populair zijn.

jonas ijburg

Betonstuc vloeren

Betonstuc vloeren, beton ciré vloeren of gietvloeren; het komt in principe op hetzelfde neer. Deze vloeren zijn zeer populair en worden dan ook vaak gelegd in nieuwbouwwoningen. Het project ‘Jonas IJburg’ past dan ook perfect in het straatje van deze vloeren. Modern, strak, huiselijk; allemaal  aangeboden door zo’n type vloer. Voor dit woonproject moeten die factoren dan ook allemaal overkomen. De site van de link hierboven biedt dan ook een speciale actie aan voor dit woonproject. Deze actie houdt in dat je een burenkorting kunt krijgen, ideaal bij die nieuwe woningen. 

Licht eiken vloer  

Één bepaalde keuze van hardhout blijft bovenaan de lijst van veel mensen staan. Licht eiken is nog steeds de koningin van het huishouden voor lichte interieurs of de Scandinavische uitstraling. Het een veelzijdige keuze die een ontspannen huissfeer creëert. Als je een moderne, frisse en luchtige aanpak wil om de toon te zetten voor de interieurstyling in een kamer in je huis, probeer dan overal dezelfde vloerbedekking te houden om het oog te verleiden tot een oneindige ruimte, waardoor je huis groter en minder rommelig aanvoelt.

Bamboe

Je hebt ook nog milieuvriendelijke opties. Bamboevloeren zijn een trendy kanshebber. Sterk en gemaakt van een van de snelst groeiende planten op de planeet, kan het duurzaam worden geoogst. Sommige soorten bamboe zijn twee keer zo sterk als eik en kunnen gebruikt worden voor vloeren in klimaten met wilde temperatuurschommelingen. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, nerven en plank groottes.