Palmboom kopen

Bekijk hoe je een palmboom kopen bij Tropic trees. Een palmboom kopen doe je dus heel eenvoudig online. Op de site zie je palmbomen die je zo kan bestellen zoals de Trachycarpus Fortunei met een stamhoogte van 20 tot 30 cm., maar ook een stamhoogte van 120 tot 140 cm. is mogelijk. Voor de prijs hoef je het niet te laten, voor minder dan 25 euro heb je Chamaerops Humilis in een pot. De boom is winterhard, kan zelfs temperaturen van -11 verdragen, en als de Europese dwergpalm in de koude grond is geplant, zelfs -14.

Tropic trees geeft goede voorlichting

Voordat je overgaat op palmboom kopen kun je jezelf op de site inlezen. Bijvoorbeeld de Washingtonia Robusta, een palmboom met meerdere stammen van ongeveer 15 tot 20 cm. Dat is een prachtige boom, een goede keus als je een palmboom gaat kopen, maar haal die boom in de winter bijtijds naar binnen. Een beetje nachtvorst tot -4 zal de boom overleven, maar beter is het om de boom dan op een vorstvrije plek te hebben. Zo kun je bij palmboom kopen inlezen hoe de boom zich gaat vormen, waar die het beste staat, maar ook of er bloesems in komen en zo ja, welke kleur. Je weet dus van tevoren wat je in huis krijgt.

Online kopen gaat snel, eenvoudig, en het is voordelig

Wat je ook aan gaat schaffen, doe het online. Niet alleen een palmboom kopen, maar ook andere vegetatie, doe dat makkelijk en op een voordelig adres. Tropic trees is voordelig, en dit omdat ze in Hengelo eigen import verkopen. Vanuit Hengelo bezorgen ze door heel Europa, dus ook bij jouw thuis. Mocht je interesse uitgaan naar andere bomen dan een palmboom. Bij Tropic trees kun je ook een vijgen- olijf- en citrusboom kopen. Daarbij hebben zij een flinke collectie planten, en struiken zoals de druif op stam. Bekijk de vegetatie op de site van Tropic trees Hengelo.