Mijn ervaring met Realgen was super!

Realgen

Een tijdje geleden ben ik in contact gekomen met Realgen en daar heb ik hele goede ervaringen mee. Sinds kort heb ik mijn eigen onderneming en daarvoor wilde ik graag online beter vindbaar worden. Voorheen had ik namelijk alleen sociale media, maar dar zit natuurlijk niet iedereen op. Om die reden wilde ik een tijdje geleden graag een website door iemand laten bouwen. Zelf heb ik hier ongelofelijk weinig verstand van, dus uitbesteden was eigenlijk mijn enige mogelijkheid. Hiervoor ben ik op het internet gaan zoeken en al snel kwam ik uit bij dit bedrijf. Zij stonden heel erg goed aangeschreven, dus daarom heb ik contact opgenomen. 

Een heel mooi eindresultaat

Tijdens het eerste gesprek werd ik onwijs vriendelijk geholpen door Realgen. De medewerker die ik sprak had veel kennis van dit onderwerp en daardoor kreeg ik direct vertrouwen in hun diensten. Een aantal dagen later heb ik de beslissing genomen om het project door hen uit te laten voeren. Het was heel erg snel klaar en is nog mooier geworden dan ik had verwacht. De prijs was erg schappelijk vergeleken met hun concurrenten, dus dat is altijd mooi meegenomen. Ik kan dit marketing bureau in ieder geval echt aanraden!