Een maatpak nabij Rotterdam laten maken

maatpak Rotterdam

Een maatpak nabij Rotterdam laten maken gaat heel gemakkelijk. Bij Verschoor Sliedrecht kan je een pak op maat laten maken. Dit was precies wat ik zocht en maakte dan ook een afspraak met deze onderneming. Gelukkig kon ik al snel terecht bij dit bedrijf en een medewerker van deze onderneming nam mijn maten op. Alles werd genoteerd en nu kon ik de stoffen en kleuren uitzoeken. Dit vond ik het lastigst en de medewerker adviseerde mij dan ook heel goed. Nu was het vier a vijf eken wachten tot mijn pak klaar was en ik hem kon gaan door passen.

maatpak Rotterdam

Wil jij ook een maatpak nabij Rotterdam laten maken? Maak dan snel een afspraak via de website van dit bedrijf

Binnen vijf weken werd ik gebeld door Verschoor Sliedrecht dat mijn pak klaar was en ik hem kon gaan door passen. Eerst bekeken de medewerker en ik de pak helemaal na voor ik hem kon gaan passen. De pak was ook echt prachtig en helemaal zoals ik het verwacht had. Dus wil jij ook een maatpak nabij Rotterdam op maat laten maken. Dan raad ik jullie zeker deze onderneming aan om een mooie pak te kopen. Maak een afspraak via de website van dit bedrijf.