Interieurontwerp Eindhoven

Drie weken geleden is ons kantoor opnieuw ingericht door Interieurontwerp Eindhoven. We werken al jaren in hetzelfde kantoor en er is nooit echt iets aan de inrichting gedaan. Onze nieuwe teamleider vond dat dat anders moest! Met behulp van Interieurontwerp Eindhoven kunnen wij weer genieten van ons werk en de omgeving. Onze nieuwe inrichting geeft energie en motivatie, precies wat we nodig hebben! 

Duidelijk en razendsnel

Het hele ontwerpproces is erg snel. Interieurontwerp Eindhoven is langsgekomen om de eisen en wensen van het kantoor in kaart te brengen. Hier kwam alles bij kijken, het aantal medewerkers, verschillende afdelingen, flex-werkplekken, vergaderruimtes, kopieer kamers. Alles wat ons kantoor al had of wat we graag wilde hebben is op een rijtje gezet. 

Na het eerste gesprek ging alles echt van start. Al snel zijn ze teruggekomen met de eerste tekeningen en materialen keuzes. PRACHTIG! Erg professionele foto’s en tekeningen, alsof we in de toekomst keken! Er moesten een aantal kleine aanpassingen gemaakt worden maar grotendeels van het ontwerp was meteen zoals we het wilde hebben. 

Nadat alle keuzes gemaakt waren stonden de meubels binnen no-time in het kantoor! We genieten er allemaal erg van! Bedankt.