Er trendy uitzien in 2020

Wat zijn de grote modetrends voor heren in 2020? Een vraag waar heel veel mannen in Nederland zich mee bezig houden en dan vooral de mannen die er dagelijks tip top uit willen zien. Als we komend jaar vergelijken met het jaar 2019 zien we eigenlijk niet heel veel verschillend, de grootste trends zetten zich ook in dit jaar gewoon voort. Een aantal accessoires zijn echter wel een stuk belangrijker geworden. Zo is het dragen van een horloge voor een man toch eigenlijk wel verplicht. Wat zijn de populairste merken op het moment?

Merken horloges voor heren


Er zijn meerdere merken die het bij heren nog steeds heel goed doen. Je hebt natuurlijk de klassieke Armani horloges die nog steeds heel goed scoren. Deze zijn echter wel iets minder populair geworden in vergelijking met een aantal jaar terug. Wat nu steeds meer in opkomst is zijn toch wel de horloges van Diesel en van Michael Kors. Veel mensen zien Michael Kors als vooral een merk voor vrouwen, maar niets is minder waar, ook voor mannen zijn er prima horloges te koop.

Wat zijn de kosten?


Ben je overtuigd van herenhorloges kopen, dan wil je natuurlijk wel weten wat deze ongeveer gaan kosten. Je kunt tegenwoordig heel gemakkelijk online een horloge kopen. Het voordeel hiervan is dat je heel snel kunt schakelen tussen verschillende webshops. Als de prijs van de ene shop je niet bevalt, kun je meteen kijken bij een andere online aanbieder van horloges om te zien of deze hier goedkoper is. Voor een dergelijk horloge betaal je toch al gauw tussen de 150 en 200 euro. Dan heb je echter wel een horloge van een duur merk, die daarnaast ook nog eens heel lang mee gaat en niet zomaar na een aantal maanden opeens kapot is.