Een tweedehands heftruck, waarom niet?!

Je bedrijf is opzoek naar een heftruck en stuit op het probleem kosten. Nieuwe materialen zitten er momenteel niet in, maar de heftruck is er mee gestopt. Repareren kost een hoop tijd en geld, dus dat is ook geen ideale optie. Je zou er in dit geval voor kunnen kiezen om een tweedehands heftruck aan te schaffen. Hier een drie tips om de juiste heftruck te vinden.

Online onderzoek
Normaal zou je, voordat je nieuw materiaal aanschaft, twee dingen kunnen doen. Je gaat naar je vertrouwde leverancier of je vraagt een aantal brochures op bij verschillende leveranciers. In het geval van een tweedehands heftruck zou je kunnen beginnen met het doen van online onderzoek. Welke aanbieders zijn er in de regio of in het land. Door de websites van deze aanbieders goed te bekijken kun je erachter komen of ze degelijk materiaal aanbieden.

Contact opnemen
Wanneer, na het bekijken van de websites, het materiaal je bevalt wat je gezien hebt op de websites kan je contact opnemen met de aanbieder(s). Vaak kan je dit doen door middel van bellen, het invullen van een contactformulier of een e-mail. Op dit moment kan je alle vragen stellen die je nog hebt. Na de reactie van de aanbieder(s) op je e-mail is het tijd voor het kiezen van de aanbieder die tot nu toe het beste bevalt. Zorg ervoor dat er een nummer twee en drie is voor het geval de heftruck bij de eerste aanbieder tegenvalt

Aanbieder bezoeken
Na gedegen online onderzoek is het tijd om een van de aanbieders, die de heftruck heeft die je nodig hebt, te gaan bezoeken. Maak vooraf een afspraak met de aanbieder zodat de heftruck alvast klaar kunnen zetten. Na het bekijken beslis je of dit de heftruck is die je wil.

Mocht dit niet het geval zijn, ga je naar huis om vervolgens een afspraak te maken met de aanbieder die op nummer twee van je lijstje is geëindigd. Door het volgen van deze tips zal je een mooie tweedehands heftruck vinden voor je bedrijf.