Een geschikte parasol voor de horeca gevonden!

horeca parasol

Het heeft even geduurd, maar ik kan je kennis laten maken met onze horeca parasol! Deze hebben wij vorige week geleverd gekregen en ik kan je garanderen dat het een aanwinst is voor het bedrijf. Gasten blijven langer zitten en bovendien stijgt onze omzet hierdoor. Het meest prettige wat ik vind is dat iedere gast erg enthousiast reageert hierop. Dit geeft ons weer de juiste motivatie om het door te gaan zetten zodat wij ons gehele terras kunnen opknappen. Iets wat een aantal maanden niet meer is gedaan en naar mijn mening best wel mag gebeuren.

horeca parasol

Steeds kouder hier in Nederland

Natuurlijk is het zo dat wij richting de wintermaanden gaan. Toch ben ik van mening dat je dan alsnog op het terras kunt zitten. Door er warmtebronnen neer te zetten en het in gaat richten met kaarsen, dan kom je een heel eind. Met name dat je een geschikte parasol aanschaft die tegen de wind en regen kan is belangrijk. Hierdoor raad ik je aan om eens op de website van Xterior te kijken. Wij hebben hier onze bestelling ook geplaatst en tot op de dag van vandaag ben ik hier enorm tevreden over!