Darts bestellen

darts

Wie darts zoekt kan terecht op deze webshop. Gevuld met een breed assortiment aan merken, producten en materialen, vind je hier alles wat je maar nodig kunt hebben als het gaat om darten. Van speler producten zoals pijltjes en shirts van bekende darters tot aan elektrische borden die voor jou de score bijhouden zodat je niet zelf hoeft te rekenen – alles is te vinden op de website. Grote merken die worden aangeboden op de site zijn bijvoorbeeld Bull’s Germany, Red Dragon en Winmau. Maar ook Target en Unicorn zijn te vinden. 

darts

Onderdelen van dartpijltjes

Darts zijn er ook in een heleboel opties. Darts zijn de pijltjes en pijltjes bestaan eigenlijk uit vier onderdelen. Twee daarvan moet je soms vervangen omdat ze slijten met de tijd. Wat blijft is de tip en de barrel. De flights en de shaft moeten soms worden vervangen van de darts. Je koopt dan ook darts als geheel, maar betaalt alleen voor de tip en barrel. De tip kan een steel tip of een soft tip zijn, afhankelijk van op welk bord ze gebruikt worden. In Nederland worden vooral steel tip darts gebruikt. Tungsten barrels zijn zwaarder en geschikt voor professioneel gebruik. Brasse barrels zijn lichter en kunnen ook door beginners of hobbyisten worden gebruikt. 

Gratis verzending

Er zijn nog meer opties voor darts, zoals bijvoorbeeld magnetische darts. Deze kunnen gebruikt worden op magnetische borden en zijn zeer kindvriendelijk. Je kunt niet alleen darts bestellen bij de webshop, maar ook hele sets. Zo ben je in één aankoop meteen klaar. Als je bestelling minimaal 50 euro kost, hoef je bovendien geen verzendkosten te betalen. Voor producten die op voorraad zijn, geldt dat wanneer je ze bestelt voor 10 uur ’s avonds, ze de volgende dag al geleverd kunnen worden.