Zonnebank crème

Smeren

Heb jij behoefte om voor 20 minuten de zon te gaan bezoeken om lekker bruin te worden, maar ben je bang dat je kleurtje snel weer weg gaat? Neem dan zonnebank crème in huis. Zo blijf je langer bruin en help je uitdroging van je huid. Ook wordt je sneller bruin tijdens je bezoek aan de zonnebank. Door het UV licht krijg je energie wat goed voor je is, het helpt ook je weerstand en je ziet er goed uit door je bruine tintje. Het is altijd een goed plan als je nou de echte zon gaat bezoeken of de zon van de zonnebank, je moet je altijd goed insmeren tegen uitdroging van de huid en tegen veroudering van de huid. Er is een groot assortiment aan zonnebank crème. Je hebt er erg veel keuze en kan kiezen uit veel verschillende soorten crème. Wil je graag een wat donkerder tintje of een lekker licht tintje. Er zijn verschillende soorten beschikbaar. Welke jij zoekt hebben wij op voorraad.

Zonnebank crème

Persoonlijke ervaring zonnebank creme

Uit eigen ervaring weet ik hoe vervelend het kan zijn als je een erg droge huid krijgt door meerdere malen naar de zonnebank zonder je huid goed te verzorgen. De vrouw aan de balie vroeg of ik me wel insmeer, voordat ik gebruik maak van de zonnebank. Mijn antwoord daarop was “Nee ik wist niet dat het moest” en zij vertelde mij toen dat je huid er snel van uitdroogt en waardoor er ook veroudering ontstaat. Ik merkte ook dat mijn huid erg droog werd en dat mijn kleurtje ook elke keer snel weg ging. Na het gebruik maken van de crème was het helemaal goed. Mijn huid was niet elke keer droog na het bezoek van de zonnebank en mijn kleurtje bleef veel langer zitten.

Veilig zonnen

Meer informatie?

Voor meer informatie kan je altijd terecht op de website van bodyfitwebshop. Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt voor een lekker bruin tintje.