YAYA stylen voor een zakelijke outfit

YAYA is een prachtig merk met vele verschillende stukken. Van wat basics tot aan echte statement pieces; ze hebben het allemaal. Toch moet je ook met dit merk zelf goed opletten. Je hebt alles in handen om een outfit te maken of kraken en daar moet je je goed bewust van zijn. Wij willen je daar vandaag mee helpen door je te vertellen hoe jij een mooie outfit maakt voor op het werk, een meeting of gewoon wanneer je zin hebt in wat meer chique zakelijkheid. We gaan in op diverse factoren die hiervoor van belang kunnen zijn. Als je deze blog hebt doorgespit, ben je je bewust van wat je moet doen om een mooie, zakelijke outfit van YAYA voor elkaar te krijgen. Lees je mee? 

YAYA en de dresscode

Het kan goed zijn dat je een dresscode hebt voor hetgeen waar je je voor wilt kleden. Dat kan voor een evenement zijn, een diner of iets anders. Bovendien kan er ook een ‘verborgen’ dresscode zijn. Dit betekent dat echte regels er niet zijn, maar dat iedereen in de omgeving zich wel volgens een bepaalde manier kleed. Daarom zul je er op moet letten en je bewust moeten zijn van de omgeving. YAYA kleding uitzoeken compleet op basis hiervan is niet mogelijk, maar je komt wel al een heel eind. Daarom moet je gaan kijken naar of de kleding van dit merk die je al hebt er op aansluit, of dat je iets kunt kopen in de huidige collectie dat aan de dresscode voldoet.

Passende stukken

Of het nu gaat om YAYA of om een ander merk; passende stukken zijn uitermate belangrijk. Je zult iets moeten kiezen dat aansluit bij je lichaam, maar ook bij je uiterlijk. Je moet dragen wat comfortabel zit, waar je je comfortabel in voelt en wat gewoon goed staat. Dat kun je meestal zelf al wel goed inschatten, maar als je daar hulp bij nodig hebt, moet je dat vooral vragen aan iemand. Aan iemand die dicht bij je staat, aan een professional of aan iemand anders. Probeer hoe dan ook alleen iets te dragen dat écht goed past; koop niets omdat je het heel leuk vindt, maar het toch net niet helemaal goed zit. 

Resterende factoren

Er zijn natuurlijk nog veel meer dingen belangrijk voor het zakelijk stylen van je YAYA kleding, maar daar hebben we geen ruimte meer voor. Wat we je wél kunnen vertellen, is dat de bovenstaande stappen heel belangrijk zijn, maar toch vaak vergeten worden. Kijk hier dan ook eerst naar. Heb je dat bekeken en overwogen? Ga dan aan de slag met je persoonlijke stijl, kleuren, het mixen van kledingstukken van YAYA, accessoires die goed aansluiten bij je zakelijke outfit en ga zo maar door. Bovendien is het belangrijk dat je dingen kiest die goed op elkaar inwerken. Het moet een geheel worden dat in elkaar overvloeit, het mag niet iets zijn dat haaks op elkaar staat en met elkaar vloekt. Wij hebben er vertrouwen in dat het je zo wel lukt. Jij ook?