Wil jij een cameraman inhuren? Kijk hier eens!

cameraman inhuren

cameraman inhuren

Vorige week ging ik voor de eerste keer een cameraman inhuren tijdens mijn verjaardag. Ik ben 50 jaar geworden en heb dat groot gevierd. Dit vond ik een heel erg speciaal moment en dat kwam vooral omdat er zoveel mensen die mij erg dierbaar zijn aanwezig zijn. Mijn kinderen hebben het meeste van de organisatie gedaan en zij wilden ook graag dat ik dit nog voor een hele lange tijd kan herinneren. Een goede vriendin van mij is fotograaf, dus zou zou iedereen op de foto gaan zetten bij binnenkomst. Hiervoor hebben wij samen met mijn man een soort klein decor gebouwd van hout met een doek erover. Het zag er echt goed uit en ik zag helemaal voor mij hoe alles uit zou gaan pakken.

Meer dan 1000 woorden

Toch vond het hele gezin het ook een goed idee om een cameraman te gaan inhuren. Bewegende plaatjes zeggen toch iets meer dan stilstaande. Daarom ben ik hier naar gaan zoeken. Eigenlijk had ik geen flauw idee hoeveel zoiets zou gaan kosten, maar het viel mij alles mee uiteindelijk. Online bij StreamProvider heb ik namelijk een offerte opgevraagd en daar kreeg ik snel reactie op. De video is nog mooier geworden dan ik had verwacht.

Meer verhalen