Wat geef ik mijn personeel voor kerst?

Kerstpakketten

Smaken verschillen en daarom is het altijd lastig om iets te verzinnen wat bij iedereen in de smaak gaat vallen. Dit is een gegeven waar je als werkgever niets aan kan doen.  Een grote fles rode wijn, een steengrill pakket of een cadeaubon. Wat stoppen we dit jaar in de kerstpakketten? Of is het pakket met lekkernijen en keukenartikelen inmiddels achterhaald? Niets blijkt minder waar. De meeste bedrijven kiezen nog steeds voor het traditionele kerstpakket of gaan voor een kerstpakket met een eigen keuzeconcept. 

Traditioneel kerstpakket

Het traditionele kerstpakket is nog steeds ontzettend populair. Een grote doos met ontzettend veel lekkere producten, de keuze is enorm.  Natuurlijk zitten er ook dingen in die het personeel niet lekker vindt, maar dit nemen ze vaak voor lief. In de meeste traditionele kerstpakketten zit alcohol. Sommige collega’s kunnen sterk tegen het gebruik van alcohol zijn, houd hier ook rekening mee.  In de grote dozen zit vaak niet alleen eten en drinken. Leuke artikelen zoals tassen, dienbladen, magazines, kaarsen of andere accessoires zitten er ook in wat het traditioneel kerstpakket een leuke verrassing maakt om te geven. 

Kerstpakketten

Eigen keuzeconcept

Laat je personeel beslissen wat ze zelf willen en geef een bon van een webshop die zelf samen te stellen pakketten aanbiedt. Hiermee geef je ze een bon in je eigen huisstijl waarmee je personeel zelf online in een gesloten omgeving kan shoppen. Het grote voordeel (naast keuzevrijheid) is dat de klanten van alle voordelen genieten die gelden bij het doen van een aankoop bij een normale webshop. Het all-in keuzeconcept wordt al door veel bedrijven toegepast. 

Meer verhalen