Shisha, een ander woord voor waterpijp

shisha

Shisha is ook wel een ander woord voor een waterpijp. Daar ben ik onlangs ook achter gekomen. Een vriend van mij rookt al heel erg lang waterpijp. Als ik bij hem op visite kom, dan doe ik daar ook vaak aan mee. Het is best gezellig om dat samen met een aantal vrienden te doen. Zo heb ik aan mijn vriend gevraagd, waar ik deze kon aanschaffen. Zo kon ik thuis ook gebruik maken van een waterpijp. Hij gaf mij de tip om eens te kijken op de website van shishamaster.nl. Op deze website had hij het ook gekocht en daar staan heel veel soorten en maten.

shisha

Een mooie Shisha gekocht

Op de website kon ik heel veel informatie vinden over de waterpijpen. De kwaliteit van de producten zijn heel erg goed. Zij verkopen dan ook alleen maar waterpijpen van de beste merken. Deze merken zijn:

  • AMY Deluxe
  • Dschinni Shisha
  • Kaya Shisha

Ook zijn er op deze website accessoires te bestellen en tabaksproducten. Om een shisha te gebruiken heb jij namelijk ook kooltjes en tabak nodig. Ook moet er altijd een slang bevestigd zijn aan de waterpijp. Ik heb een hele mooie gekocht en maak er nu met plezier gebruik van. Kijk ook eens op de website. Ik weet zeker dat jij ook een mooie kan vinden.

Meer verhalen