Het ultieme kinderbed

peuterbed

De kinderen worden groter en zijn toe aan hun eerste echte bed, wat is er nu leuker dat zij deze zelf uit kunnen kiezen. Kies je voor dat leuke pony bed of ga je voor dat stoere politie auto bed, laat je kinderen lekker zelf kiezen. Alle bedden hebben een ding gemeen, ze zijn gemaakt van de beste materialen, en bovendien zeer veilig voor kinderen. Daar komt bij dat alle bedden worden geleverd met een matras en lattenbodem. Het peuterbed is daarom direct klaar om gebruikt te worden, want neem maar aan dat je kind er direct in wilt slapen.

peuterbed

Je kind ligt altijd veilig

Het eerste peuterbed is natuurlijk reuze spannend, als ouder ben je bang dat je kind uit bed valt omdat hij of zij geen groot bed gewend is. Bij perfecthomeshop hebben ze daar ook aan gedacht bij de ontwikkeling, ieder bed heeft namelijk zijpanelen waardoor je zoon of dochter niet uit bed kan vallen. Is je kind gewend dan kun je deze panelen eenvoudig verwijderen en heb je een comfortabel kinderbed. Zijn de kinderen wat ouder dan zijn de bedden ook nog prima te gebruiken in de kinderkamer.

peuterbed

Extra bed of opbergruimte

Natuurlijk is het geweldig als je kind een keer een slaapfeestje kan houden met een vriend of vriendinnetje erbij. In de webshop hebben ze namelijk een peuterbed waar een extra lade is gemaakt, je kunt deze lade gebruiken als opbergruimte of als extra bed. Hoe spannend en leuk is het niet om een feestje te houden voor de kinderen, het zal nog lang onrustig blijven.