Fleur je woning op met meer daglicht

Solatube

Wanneer je denkt dat er in sommige ruimtes geen daglicht naar binnen kan komen dan heb je het in de meeste gevallen verkeerd, wist je dat je tot een afstand van 20 meter daglicht kan transporteren naar een ruimte? Met een solatube zorg je ervoor dat iedere ruimte weer lekker licht wordt, dat je het weer leuk vind om in iedere ruimte te zijn. Welke kamer of ruimte van het huis dit ook is, je fleurt iedere woning op met meer daglicht. Zelfs het toilet kan weer tot een mooie lichte ruimte gemaakt worden met een tube.

Solatube

Waar kun je een tube plaatsen?

Het plaatsen van een solatube kun je nagenoeg in iedere ruimte doen, woonkamers, keukens tot aan kelders toe. Maar ze worden ook gebruikt voor kantoren, ziekenhuizen, scholen en zwembaden. Wil je tijdens de nacht ook verlichting, dan is het mogelijk om het daglicht te vervangen voor kunstmatig licht en dit te verspreiden door de tube. Wordt het buiten donker dan wordt het daglicht vervangen door het kunstlicht.

Schoonmaken van een tube

Je vraagt je waarschijnlijk af op welke wijze je een solatube schoon moet houden, alle onderdelen van de tube zijn afgesloten om het binnendringen van vuil tegen te gaan. Door de coating die is gebruikt blijft de wand van de buis ook schoon, hierdoor is de tube onderhoudsarm. Heb je een apart onderdeel nodig is dit geen probleem, alle onderdelen zijn ook los te bestellen in de webshop van bouw-handel.nl.