Mijn eigen design tuinbank op maat!

Ik dacht er al een hele tijd aan om een nieuwe design tuinbank aan te schaffen. Maar van alles wat ik in winkels gezien had, klopten de maten niet. Het hoekje waar ik de tuinbank wou plaatsen, was ofwel te groot ofwel te klein. Ik heb dan online een lounge set op maat besteld. Ze is snel en professioneel geleverd. En ik moet toegeven: de prijs valt heel erg mee.

Gewoon genieten!

Dutch-Riviera-Logo-header
Mijn nieuwe tuinset is opgebouwd uit modules. Dat maakt het mogelijk om met de afmetingen te spelen. Je kan elke module makkelijk verplaatsen en schikken zoals je wil. Daardoor had ik nog plaats voor een bijzettafel en een mooie bloembak. De banken zijn makkelijk schoon te houden. Hoewel we ze heel intens gebruiken, zien ze er nog altijd als nieuw uit. Ik ben heel erg blij met deze tuinset. Het is mijn favoriete plekje in de tuin. We nodigen nu veel meer vrienden uit dan vroeger, en spenderen uren en uren in ons tuinhoekje. Ik had dit al veel langer moeten aankopen!