Een leuke kleurrijk schilderij

Een nieuw seizoen, nieuw kapsel, nieuw huis. Dat laatste zit er niet echt in binnen de grote stad, maar ik zou wel mijn huis kunnen vernieuwen door de kale muren te versieren met kleuren. Ik heb zin in mooie plaatjes, schilderijen, veel kleurtjes en vrolijkheid.

Het liefst ook iets dat je niet bij iedereen ziet hangen, ik wil dat als iemand mijn woning binnenkomt kan zien dat dit alleen mijn huis kan zijn. Ik wil een kleurrijkschilderij kopen , het liefst een lachend gezicht dat mij ’s ochtends begroet zodat ik de dag vrolijk begin.

Vrolijk en kleurig

Al snel kom ik terecht bij de karakteristieke vrolijkheid van deze feelgood schilderijen. Dit is wat ik zoek! Sterke persoonlijkheden met een frisse uitstraling, alleen of met vrienden en familie, op feestjes, thuis of in de natuur. Van de schilderijen kijk ik naar mijn muren en weer terug. Ik probeer me voor te stellen welke ik waar ophang en wat voor positieve verandering dat gaat brengen in mijn huiskamer. En dan nog kiezen, dat is lastig! Ik heb me al bijna gehecht aan de vrolijke kleurtjes en blije gezichten. Wacht eens even, ik heb ook een gang…