Boxspring twijfelaar

boxspring twijfelaar

Een mooi bed staat mooi in een slaapkamer. Het bed is in de meeste kamers het meubel wat de meeste plek inneemt. Als dit meubel er dan niet goed uitziet ziet de kamer zelf er automatisch ook niet goed uit. Je kunt een goedkope aanpassing doen aan het bed zoals het dekbedovertrek vervangen en de kussenslopen vervangen, maar het bed wordt vaak overheen gekeken terwijl dit veel kan doen in een stijlvolle kamer. een mooie boxspring twijfelaar is hier een goed voorbeeld van.

Geen 1-persoons maar ook geen tweepersoons

Als jouw kamer niet de grootste is, maar je wilt toch meer ruimte in bed dan kan een boxspring twijfelaar de oplossing zijn voor jou. Een twijfelaar is een bed die qua afmeting valt tussen een tweepersoons en een 1-persoons in. Vaak is deze 100 tot 120 centimeter breed in vergelijking tot een tweepersoons die begint vanaf 140 centimeter en een 1-persoons die stopt bij 90 centimeter breedte. 

boxspring twijfelaar

Goed kwaliteit matras bijgeleverd

Bij deze boxspring twijfelaar krijg je een gloednieuw en hoge kwaliteit matras. Er wordt een binnenveringsmatras bij geleverd die jaren en jaren meegaat. Dit matras blijft jou ondersteunen voor heel wat jaren.